Заключні акорди весняної посадки лісу 2021

Автор:  Пресслужба ДП"Кременецький лісгосп"
13.04.2021 20:33

   У ДП “Кременецьке лісове господарство” триває Всеукраїнська акція «Створюємо ліси разом», ініційована Держлісагентсвом лісових ресурсів України, яка  триватиме до 17 квітня.

    Сьогодні акція проходила у Вишнівецькому лісництві нашого підприємства  під керівництвом начальника Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Олега Яремка за участі його  заступників  Івана Приймачука та Любомира Нички, головного спеціаліста відділу лісового та мисливського господарства, охорони і захисту лісів Надіі Козацької, голови обласної ради профспілок  працівників лісового господарства Людмили Рибачук , працівників апарату управління, директора Державного підприємства "Кременецьке лісове господарство" Павла Штиника, головного лісничого лісгоспу Сергія Колінчука, аспіранта кафедри геокології Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Ігоря Кузика та студентів Тернопільського національного педагогічного університету.

     Перед початком заходу працівники лісогосподарського підприємства провели учасникам Акції інструктаж з техніки безпеки та технології садіння лісових культур, забезпечили їх садивним матеріалом та інвентарем для посадки саджанців із закритою кореневою системою.

     Дружна команда лісівників Вишнівецького лісництва на чолі із лісничим Андрієм Горохівським була раді такій підмозі.   Висаджували саджанці  дуба звичайного із закритою кориневою системою у кварталі 30 виділ 15.1  на площі 1 га , всього  було висаджено 3600 саджанців (схема розміщення 4х0,7).
    Веселий настрій , гарна погода та корисна робота на свіжому повітрі згуртували всіх та подарували позитивні емоції. Усі були впевнені, що посаджені на позитиві деревця через десяток років перетворяться у молодий ліс, який буде приносити користь нашій Україні.