У ДП «Чортківський лісгосп» відбулася нарада

Автор:  Прес-служба ДП «Чортківський лісгосп»
22.03.2021 16:08
Загальні новини
Сьогодні, 23 березня 2021 року на базі  державного підприємства «Чортківське лісове господарство» відбулась нарада під керівництвом  начальника Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Олега Яремка, першого заступника начальника управління – начальника відділу лісового та мисливського господарства, охорони і захисту лісів Івана Приймачука за участі  т.в.о. директора підприємства Юрія Кравця, працівників апарату лісгоспу та лісничих.
На нараді обговорено кілька питань, зокрема, питання про стан лісокультурного виробництва та плани по лісовідновленню та лісорозведенню на весну поточного року.
Основним питанням, яке обговорювалося на нараді було питання про результати аудиторської перевірки Держлісагентства України по  ДП «Чортківський  лісгосп». За результатами аудиту підприємство отримало умовно-позитивний висновок. Незважаючи на позитивний результат аудиту Олег Яремко акцентував увагу присутніх на виявлених в процесі аудиту недоліках та доручив т.в.о. директора Юрію Кравцю розібратися по кожному порушенню та не допускати таких порушень у майбутньому.
Також на нараді обговорили питання реформування галузі, в частині укрупнення державних лісогосподарських підприємств. 
На завершення наради обговорили  підсумки роботи по  ДП «Чортківський  лісгосп» за січень-лютий поточного року.
                                                                                                 Прес-служба ДП «Чортківський  лісгосп»