Пропонуємо декоративні рослини для озеленення

Автор:  Пресслужба ДП"Кременецький лісгосп"
21.04.2021 15:27

  Державні підприємство Кременецький лісгосп пропонує до реалізації широкий асортимент декоративного посадкового матеріалу для тих, хто хоче озеленити свою садибу. Наша продукція – це висока якість, придатність до висаджування, висока приживлюваність та низька ціна.  На розсадниках підприємства вирощують різноманітні декоративні породи хвойних та листяних порід.

   Найбільш затребувані зараз різновиди туї, самшиту, ялівцю та форзиція. Однак лісівники експериментують і з вирощуванням інших екзотичних порід таких як барбарис,  магонія та багато інших декоративних дерев та кущів. Загалом для продажу лісівники готові запропонувати багато видів і форм декоративних рослин.

   Тож, обрати на свій смак декоративну рослину покупці зможуть безпосередньо на лісорозсаднику, де фахівці допоможуть підібрати декоративну рослину, яка ідеально підійде саме вашій присадибній ділянці. Також, покупець отримає консультацію як краще доглядати за нею, щоб рослина росла та почувала себе комфортно на висадженому місці. Головною перевагою декоративного садивного матеріалу є те, що рослини вирощені із живців, які заготовляють на власному маточному відділені. Такі саджанці стійкі до природних умов, в них не порушено зону районування, отже приживлення таких рослин є стовідсоткове.

  Придбати декоративні рослини можна як в роздріб так і оптом за помірними цінами.

 

  Запрошуємо відвідати наші розсадники.

 

   Контактні особи:

c. Підлісці   Олійник Ольга Володимирівна  0968181890

м. Почаїв Побережний Вадим Григорович   0967781008

с. Малі Садки  Кушнірук Віталій Миколайович 0683568890

м.Ланівці   Левчук Володимир Ярославович 0678106138

с. Залісці  Бабак Олена Олександрівна  0974961273

 

 

  Раді будемо допомогти любителям зеленої  краси!