Незабаром відкриття сезону полювання на копитних та хутрових звірів

Автор:  Прес-служба ДП "Бережанське ЛМГ"
20.10.2020 15:02
Оперативна інформація
07 листопада розпочинається довгоочікуване для справжніх мисливців ліцензійне полювання на копитних тварин (козулю, кабана). Крім того, з 8 листопада мисливці зможуть полювати за відстрільними картками на зайця-русака та лисицю. Про те, які документи потрібні мисливцям для полювання, поінформував інженер з охорони і захисту лісу державного підприємства "Бережанське лісомисливське господарство" Володимир Кустов.
1. Посвідчення мисливця
2. Контрольна картка обліку добутої дичини та порушень правил полювання
3. Картка відстрілу дичини (ліцензія на добування дичини)
4. Дозвіл на зброю (дозвіл на право зберігання, носіння мисливської рушниці)
5. Паспорт на собак мисливських порід, інших ловчих звірів і птахів у разі їх використання під час полювання.
Зазначені документи мисливець зобов'язаний мати під час здійснення полювання, транспортування або перенесення продукції полювання і пред'являти їх на вимогу осіб, уповноважених здійснювати контроль у галузі мисливського господарства та полювання.
Полювання на зайця-русака здійснюватиметься за відстрільними картками у межах установленої пропускної спроможності мисливських угідь погодженою Тернопільським обласним управлінням лісового та мисливського господарства. Денна норма відстрілу зайця-русака одним мисливцем – одна голова. Норми відстрілу лисиці не лімітована.
ДП «Бережанське ЛМГ» застерігає всіх мисливців, щоб вони дуже уважно і обережно поводились зі зброєю. Кожен повинен суворо дотримуватись  встановлених правил полювання і внутрішнього розпорядку роботи мисливського господарства.
                                                                                                                  Прес-служба ДП "Бережанське ЛМГ"