Лісокультурна кампанія активно крокує Тернопільщиною

Автор:  Пресслужба Тернопільського ОУЛМГ
13.04.2021 20:01
Загальні новини
Сьогодні, 13 квітня 2021 року активно продовжується посадка лісу у рамках акції "Створюємо ліси разом". 
За ініціативи начальника Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Олега Яремка до відновлення лісу долучилися студенти Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, громадськість, працівники апарату управління та представники ЗМІ.
Так, у Вишнівецькому лісництві державного підприємства "Кременецьке лісове господарство" на площі 1,0 га в кварталі 15 виділі 30 висаджено 2500  штук сіянців дуба звичайного.
"Відтворювати ліси – це основне завдання лісівників. І ми прагнемо, щоб люди і особливо молоде покоління знали про нашу роботу якнайбільше, тому і запрошуємо до неї долучатися всіх", – наголосив начальник Тернопільського ОУЛМГ Олег Яремко.
Садіння лісу в межах акції - це завжди свято, адже до посадки долучаються не тільки люди, які  причетні до лісівничої професії,але й ті, які прагнуть зробити свій внесок у примноження зелених скарбів.
Лісові культури ростимуть і через роки радуватимуть своєю величчю й красою, а в кожного учасника назавжди залишиться в пам’яті день, коли зроблено особистий внесок в озеленення рідного краю.