В ОДА відбулася нарада з представниками лісової галузі

22.12.2021 15:24
 21.12.21 року в приміщенні Тернопільської обласної державної адміністрації відбулася спільна нарада із представниками облдержадміністрації та регіональних деревообробників щодо обсягів сплачених податків та зборів державними лісогосподарськими підприємствами у 2021 році та про стан та обсяги власної переробки деревини. 
Нарада проходила під головуванням заступника голови  облдержадміністрації Володимира Важинського. У роботі засідання брали участь директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОДА Галина Воляник, заступник начальника управління - начальник  відділу захисту довкілля та природних ресурсів   Ігор П’ятківський, перший заступник начальника Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Іван Приймачук та заступник начальника управління  Любомир Ничка.
Завідувач  сектору бухгалтерського обліку та звітності ТОУЛМГ Мар’яна Репик ознайомила присутніх з інформацією щодо сплачених податків підприємствами управління за 11 місяців 2021 року.
Під час засідання заступник начальника Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Любомир Ничка та директори  лісогосподарських підприємств Тернопільщини доповіли про стан та обсяги власної переробки деревини. 
Окрім того присутні розглянули актуальні питання галузі, зокрема,  пропозиції щодо необхідності доопрацювання законодавчої бази стосовно регулювання проведення аукціонів з продажу деревини з допомогою електронних торгових систем.
В обговоренні  також брали участь делегати  приватних підприємств деревообробної сфери Тернопільщини: ТОВ «Ліс центр» представив Володимир Трут, ТОВ «Континент» Василь Бабінський та ТОВ «Терком» - Василь Грицак.