У Бережанському лісгоспі розпочалися обліки мисливських тварин

Автор:  Прес-служба ДП "Бережанське ЛМГ"
25.01.2021 11:41
Загальні новини

Закінчився сезон полювання 2019-2020 років на диких парнокопитних та хутрових звірів. Разом із тим, лісова охорона державного підприємства «Бережанське лісомисливське господарство» не припиняє робіт із відтворення й охорони мисливської фауни: проводиться підгодівля диких звірів та здійснюються патрулювання мисливських угідь з метою виявлення порушників мисливського законодавства.

Як поінформував інженер з охорони і захисту лісу державного підприємства "Бережанське лісомисливське господарство" Володимир Кустов, у мисливських угіддях розпочато роботу з обліку мисливської фауни. Складено графік проведення обліку по лісництвах, за якими закріплено спеціалістів підприємства для надання практичної допомоги в проведенні робіт.

 Здійснюватимуть обліки мисливської фауни до середини лютого, який проводитимуть як на території лісових, так і польових угідь. За результатами обліків буде визначено чисельність мисливських тварин, що, в свою чергу, дасть можливість встановити обсяги лімітів їх добування в наступному мисливському сезоні 2020-2021 років.

 

За інформацією ДП «Бережанське ЛМГ»