СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ…

29.03.2024 13:19

 28 березня 2024 року на 72перестало битися серце ветерана лісової галузі, колишнього працівника Хмельницького ОУЛМГ, порядної та доброї людини - Золотого Степана Павловича.

Золотий Степан Павлович народився, зростав  і навчався на Тернопільщині. У 1973 році закінчив Тернопільський фінансово-економічний  інститут. Після служби в армії у 1975 році розпочав свій трудовий шлях на Хмельниччині старшим контролер-ревізором КРУ у Хмельницькій області.

З 1986р пов’язав свою долю з лісовим господарством. Працював у Хмельницькому ОУЛМГ головним бухгалтером, а з 2004 по  2012 рік був заступником начальника управління. Зарекомендував себе грамотним, висококваліфікованим фахівцем, мудрим керівником, щирим другом і просто порядною людиною.

Степан Павлович неодноразово нагороджувався почесними грамотами і подяками Кабінету Міністрів  України,  Держлісагентства, Хмельницької обласної адміністрації, а також відзначений нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства України».

Колектив Південно-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства висловлює глибокі та щирі співчуття дружині, дітям, онукам, близьким та знайомим...

Світлі спогади, любов та повага до цієї доброзичливої людини назавжди залишаться у серцях колективу. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи.

 Царство небесне і вічна пам'ять……