Посадка лісу в Збаразькому лісництві

24.10.2022 10:45

Щороку у ДП Кременецький лісгосп на виконання програми Президента України «Зелена країна» проходить акція «Створюємо ліси разом!».

22 жовтня 2022 року у Збаразькому лісництві нашого підприємства за участі заступника начальника Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Івана Приймачука , керівника громадської організації «Екоальянс» Олександра Філя , представників Телекомпанії TV-4, заступника директора лісгоспу Ігоря Гуменюка , головного лісничого лісгоспу Сергія Колінчука, інженера лісових культур Ірини Бобрик , аспіранта кафедри геокології Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Ігоря Кузика та студентів Тернопільського національного педагогічного університету висаджували саджанці дуба звичайного із закритою кориневою системою у кварталі 42 виділ 25,2_на площі 0,5 га . Перед початком заходу працівники лісогосподарського підприємства провели учасникам Акції інструктаж з техніки безпеки та технології садіння лісових культур, забезпечили їх садивним матеріалом та інвентарем для посадки саджанців із закритою кореневою системою.

Дружна команда лісівників Збаразького лісництва на чолі із лісничим Василем Маланчуком була раді такій підмозі. Посадка молодих лісів під час війни – це віра в майбутнє нашої країни і віра в нашу перемогу.

Сьогодні кожен українець особливо має розуміти важливість справи відтворення лісу, висаджування дерев. Україна і на фронті, і в тилу бореться за своє майбутнє. І майбутня незалежна, вільна Українська держава м ає бути з лісами! Кожне посаджене дерево – це вагомий внесок у зелену скарбницю майбутнім поколінням, нагадування про нескореність та героїчну боротьбу за свободу і незалежність України!

Слава Україні! Слава ЗСУ!