Попередження виробничого травматизму – постійно на контролі

26.10.2021 15:25
За визначенням Всесвітньої організації охорони здоров’я, - “здоров’я є не лише особистим надбанням, а й суспільним багатством, найважливішим показником добробуту держави”.
У Бучацькому лісовому господарстві працівники Управління Держпраці у Тернопільській області провели превентивний захід. Він стосувався стану охорони праці в лісовій галузі. На заході були присутні працівники лісового господарства, керівники структурних підрозділів та приватні підприємці, які здійснюють лісосічні роботи в ДП ”Бучацький лісгосп”.
– Попередження виробничого травматизму в лісовій галузі є постійно на контролі Управління, – каже перший заступник начальника управління Андрій Зубик. – Тому такі превентивні заходи ми постійно практикуємо. Адже лісова галузь – одна з найбільш травмонебезпечних.
Окрім того, працівники Управління Держпраці у Тернопільській області здійснюють наглядову діяльність щодо дотримання вимог чинного законодавства в галузі лісової промисловості. Постійно здійснюється аналіз нещасних випадків та наглядова діяльність дотримання вимог чинного законодавства. Посадових осіб господарства, які не виконують необхідних вимог із забезпечення належної охорони праці, притягують до адміністративної відповідальності.