Покращення виробничої безпеки - пріоритетний напрямок діяльності лісгоспу

18.01.2022 09:14
У Чортківському лісовому господарстві провели планове навчання з охорони праці.
Щорічно на початку року у державному підприємстві «Чортківське лісове господарство» проводиться планове навчання з охорони праці.
Покращення виробничої безпеки – один з пріоритетних напрямків діяльності нашого підприємства, бо від цього залежить здоров’я і життя людей.
В процесі навчання працівники вивчають законодавчі аспекти з питань охорони праці та діючі на підприємстві нормативно-правові акти. Завдання для всіх єдині: обов’язок адміністрації – створення належних умов праці, а працівників – недопущення виробничого травматизму – кожен несе свою міру відповідальності.
Заняття проводились по 32-годинній програмі Охорона праці та Пожежна безпека, цьогоріч вона включає в себе Zoom конференції з питань важливості дотримання працівниками вимог інструкцій з охорони праці, карт технологічного процесу та використання працівниками спецодягу, спецвзуття, засобів індивідуального захисту, розроблене журналом «Охорона праці» спільно з Держлісагенством України на базі Академії керування ризиків в системах менеджменту планування. Навчання проходять працівники всіх 11 підрозділів та Озерянського ЛПК . У підсумку проводився аналіз якості закріплених знань через екзамени і співбесіди, приймати які уповноважили кваліфікованих фахівців.