Новорічна ялинка на довгі роки

Автор:  Прес-служба ДП «Бережанське ЛМГ»
23.12.2020 13:14
Загальні новини
Державне підприємство «Бережанське ЛМГ»  інформує вас щодо реалізації новорічних ялинок в передноворічний період 2021 року, який буде здійснюватися на 3-х майданчиках за адресою:
1.   Вул. Замкова, 6 м. Бережани
  Подвір’я кантори лісгоспу
Відповідальна особа - Кустов В.М  0989716579
2.  вул. Тернопільська, 2 
Смт. Козова, садиба Козівського лісництва,
Відповідальна особа -  Бечкало І.І 0973212742
3.  вул. Шевченка, м. Підгайці
Садиба  Підгаєцького лісництва
Відповідальна особа -  Городецький І.М   0672080542
Нагадуємо, Новорічні ялинки (сосни)  повинні бути  поміченими спеціальними бирками у вигляді самоклейких етикеток це є прямим доказом того, що лісову красуню зрубано законно.  При цьому слід зауважити, що самоклейні етикетки виготовляються зі спеціального паперу, що унеможливлює їх повторне використання, так, як вони повністю руйнуються при спробі їх розклеювання.
Самоклейні етикетки містять індивідуальний номер та відповідний йому штрих код, який заноситься до єдиної системи електронного обліку деревини. Перевірка законності походження ялинки відбувається шляхом введення номеру із самоклейної етикетки, яка прикріплена до ялинки, на сайті www.ukrforest.com/check  У випадку, якщо інформація на сайті відсутня – це може свідчити про сумнівне її походження.
Для зручності покупців з метою перевірки легальності походження новорічної красуні державним підприємством "Лісогосподарський інноваційно-аналітичний центр" розроблено програмне забезпечення для Android (yalynka.info – можна безкоштовно встановити з Google Play Market), за допомогою якого кожен покупець має можливість ознайомитися з походженням новорічної ялинки (вводити потрібно лише цифровий номер зазначений на етикетці, без зазначення серії).
Закликаємо громадян не порушувати законодавство та купувати лише марковані новорічні ялинки!  
Про факти зловживання або виявлені порушення просимо повідомляти до органів Національної поліції або на гарячу лінію підприємства тел.  (03548) 2-16-90
                                                                           За інформацією: прес-служби ДП «Бережанське ЛМГ»