Конкурс-огляд лісництв

Автор:  Прес-служба ДП "Кременецький лісгосп"
31.08.2020 14:20
Загальні новини
    З метою розвитку та підтримки творчої ініціативи працівників підприємства, що спрямована на збереження, розширення і відтворення лісових багатств та високої ефективності кінцевих результатів лісогосподарської діяльності відповідно до наказу № 80 від 11 серпня 2020р. ДП «Кременецьке лісове господарство» відбувся традиційний огляд-конкурс лісництв по питаннях відтворення лісів, благоустрою садиб-лісництв та оформлення державного лісового фонду.
   Одним з основних завдань лісівників є відновлення та вирощування високопродуктивних лісів. Для вирощування лісів потрібно високоякісне насіння та добрий садивний матеріал з покращеними генетичними властивостями.
  Під керівництвом т.в.о. директора лісгоспу П.М. Штиника , т.в.о. головного лісничого С.С.Колінчука , провідного інженера з лісових культур П.О.Соломона було проведено огляд загального стану лісництв (благоустрій територій, стан контори), стан посадкового матеріалу в розсадниках та коробах.
    При огляді об’єктів відбувалася жвава дискусія та обговорення побачених результатів праці. Лісничі обмінялися своїм досвідом у вирощуванні садивного матеріалу, застосування засобів захисту, стимуляторів росту, впровадження механізації по догляду за посівами.
   Добрі успіхи у вирощуванні садивного матеріалу показали усі лісництва.
   Підбиваючи підсумки огляду т.в.о. директора лісгоспу Павло Штиник. відмітив високий рівень у вирощуванні садивного матеріалу, відношенні працівників до своєї роботи, а також наголосив на впровадженні нових технологій, застосування техніки, засобів захисту рослин та культурі виробництва.
 
  Після підведення підсумків були присвоєні наступні призові місця:
 
I місце - Суразьке лісництво; лісничий Володимир Ладан;
 
II місце – Підлісецьке лісництво, лісничий Ігор Романишин;
 
III місце – Вишнівецьке лісництво, лісничий Андрій Горохівський.
 
   Вітаємо переможців!