Добра традиція

Автор:  Прес-служба ДП "Кременецький лісгосп"
11.09.2020 09:37
Загальні новини

   У всьому світі є місця з такою позитивною енергетикою, ніби Сам Господь доторкнувся до них своєю рукою. Туди хочеться повертатися знову і знову. Не треба далеко їхати, адже наша земля обдарована величезною кількістю святинь — приголомшливої краси храми, церкви та монастирі з чудотворними іконами, цілющі святі джерела. І року не вистачить, щоб об'їхати їх усі. Ось лише мала їх частина — десятки найпотужніших православних святинь України.

    Для християн усього світу Зарваниця добре відома чудотворною іконою і цілющим джерелом, біля якого з'являлася Божа Матір. Зараз на цьому місці споруджено Зарваницький духовний центр — комплекс церковних споруд з Собором Зарваницької Матері Божої. Щороку сотні тисяч паломників приходять сюди на прощу.

   Постійно відбувається озеленення території цього Святого місця . За традицією кожного року у цій почесній добрій справі прийняли участь наші Кременецькі лісівники Суразького лісництва за участі лісничого Володимира Ладана та інженера з лісозаготівель Андрія Максим’юка.

На фото працівники ДП “Кременецький лісгосп” 10.09.2020р., Зарваниця.