18 вересня - Всесвітній день моніторингу води

Автор:  Прес-служба ДП "Кременецький лісгосп"
18.09.2020 16:20
Загальні новини

   Починаючи з 2003 р. щорічно у всьому світі відзначають цей день. Ініціатива цього свята належить американському Фонду чистої води. Свято стало інформаційно-освітньою програмою, яка спрямована на підвищення обізнаності усього світу в тому, що є проблеми водних ресурсів, і щоб всі брали участь у захисті води від забруднень. Адже від якості води, її складу, залежить здоров'я всього людства.

   Вода - це найважливіший природний ресурс нашої планети. Без неї неможливий розвиток живої природи. Вода – незамінне джерело у життєвих процесах організму людей, тварин та рослин. Вона є найпростішим хімічним компонентом живої матерії, яка об’єднує усі організми, які населяють нашу планету.

   18 вересня 2020р працівниками Ланівецького лісництва спільно з працівниками Лановецької дільниці Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області проведено прибирання прибережної смуги річки Горинь.

  Кожен з нас повинен зробити хоча б якусь маленьку добру справу для збереження, охорони та відтворення водних ресурсів. Не відмовляйтесь від добрих справ, адже все, що ми зробимо, повернеться нам сторицею.

   Не будьте байдужими, не будьте осторонь.    Бережіть себе і своє здоров'я!